כל העיצובים שיצרתם ושלחתם נשמרים כאן במכשיר שלכם — כדי שתוכלו לחזור אליהם ולשלוח שוב בקלות.
ההיסטוריה נשמרת במכשיר שלכם בלבד (localStorage) — היא לא נשלחת לשרתים ולא משותפת בין מכשירים.